This site uses cookies, including third party: continuing the navigation, making the scroll of the page or other interaction with the website, you consent to the cookies. For more information or to refuse consent to all or some cookies, see the information. Information Cookie
Torta Crucca
Category:Dessert
Season:All
People:8
Type of cooking:Oven
Difficulty:Easy
Preparation time:Minutes 15
Cooking time:Minutes 35
Total time:Minutes 50
Suitable for:
IngredientsQuantity
chocolate melting gr 350
butter gr 100
sugar gr 150
eggs nr 5
00 flour Tablespoons 2
Description:
La particolarità di questa torta è che il centro della torta deve rimanere morbido, quasi cremoso.
Preparation:
Sciogliete a bagnomaria il cioccolato con il burro e fatelo raffreddare un pò. In una ciotola sbattete i tuorli con lo zucchero, aggiungete il cioccolato e burro fusi, mescolate bene ed infine aggiungete la farina setacciata. Montate gli albumi a neve ed uniteli all'impasto, mescolando dal basso verso l'alto per non smontarli. Imburrate e infarinate una teglia, metteteci l'impasto e cuocete in forno caldo a 180° per 35 minuti circa.
Note:
Per sciogliere il cioccolato e il burro si può usare anche il forno a microonde.
Printable version

Cart (0)
Your cart is empty.
Cart
Order history
Search articles
Search

Recipes Category
All
Search Recipes
Titolo Ricetta
Ricerca Avanzata
Social




Follow us on Google+

Windows Phone App
If you have a Windows Phone, download the app Calzeland to stay informed about news and promotions.
Calzeland Windows Phone App Download

My articles

In order to save your favorite articles log.
Not registered yet? You can do so simply from here

Category
Advice
Brazil tights 40 den

40 denier tights worked all nude by Trasparenze
40 denier tights worked all nude by Trasparenze

23.00 EUR
Poll
A weekend field trip. Where would you rather go?




Archived Polls