This site uses cookies, including third party: continuing the navigation, making the scroll of the page or other interaction with the website, you consent to the cookies. For more information or to refuse consent to all or some cookies, see the information. Information Cookie
Pollo fritto
Category:Main course
Season:All
People:4
Type of cooking:Deep Fry
Difficulty:Easy
Preparation time:Minutes 20
Rest time :Hours 1
Cooking time:Minutes 30
Total time:Hours 1 Minutes 50
Suitable for:
Immagine Non Disponibile
IngredientsQuantity
chicken wings nr 6
eggs nr 3
garlic clove 1
rosemary qb 0
salt qb 0
lemon nr 1
seed oil l 1
bread crumbs qb 0
Preparation:
Pulire e bruciare i peli delle ali di pollo. Tagliare in 4 pezzi ogni ala intera e metterli in una ciotola capiente con aglio, rosmarino, sale e il succo del limone. Lasciare marinare per 1 ora. In una ciotola sbattere le uova con un pizzico di sale. In un'altra ciotola mettere il pangrattato. Passare i pezzi di ali prima nell'uovo e poi nel pangrattato, cercando di fare una bella panatura compatta. Scaldare l'olio in una padella a bordi alti e friggere pochi pezzi impanati per volta. Lasciare scolare su carta assorbente. Sono buoni anche freddi.
Note:
Molto apprezzato dai bambini.
Printable version

Cart (0)
Your cart is empty.
Cart
Order history
Search articles
Search

Recipes Category
All
Search Recipes
Titolo Ricetta
Ricerca Avanzata
Social




Follow us on Google+

Windows Phone App
If you have a Windows Phone, download the app Calzeland to stay informed about news and promotions.
Calzeland Windows Phone App Download

My articles

In order to save your favorite articles log.
Not registered yet? You can do so simply from here

Category
Advice
Strip panty Cortina

Strip panty 80 denier Microfiber by Trasparenze
Strip panty 80 denier Microfiber by Trasparenze

24.98 EUR
Poll
A weekend field trip. Where would you rather go?




Archived Polls